مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی آخرین اقدامات برنامه سلامت نوروزی در استان کهگیلویه و بویراحمد را تشریح نمود.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی آخرین اقدامات برنامه سلامت نوروزی در استان کهگیلویه و بویراحمد را تشریح نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج مهندس نصرالله کرمی، ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته همکاران شهرستان در قالب اکیپ های بهداشت محیط گفت: بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی حساس با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی به تعداد ۹۹۹۴ مورد، بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی حساس با اولویت بهداشت فردی و تجهیزات از جمله آرایشگاه ها و هتل ها و مراکز اقامتی و ... به تعداد ۲۱۹۱ مورد، بازرسی بهداشت محیطی از اماکن بین راهی با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی به تعداد ۲۸۴مورد بوده است.
کرمی، بازرسی بهداشت محیطی از سامانه های آبرسانی را به تعداد ۱۰۸۴ مورد و همچنین بازرسی بهداشت محیطی با اولویت کنترل دخانیات از مراکز عرضه قلیان به تعداد ۱۲۶ مورد عنوان کرد و یادآور شد: مجموع کل بازرسی انجام شده تاکنون ۱۳هزار و ۶۷۹ مورد در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد بوده است.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی استان تعداد مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی کشف و معدوم شده را ۶۳ هزار و ۸۵۶ کیلو گرم عنوان نمود و اظهار داشت: اقدامات دیگری از جمله کلر سنجی از آب آشامیدنی انجام شده به تعداد ۱۹۹۲۷ مورد، نمونه برداری میکروبی آب ۶۴۲ مورد نیز در راستای وظایف حوزه سلامت صورت گرفت.
کرمی تعداد مراکز عرضه متخلف معرفی شده به مراجع قضایی را در این مدت ۲۶۷ مورد عنوان و یادآور شد: در این میان ۷۸ مرکز متخلف نیز تعطیل شدند.
گفتنی است برنامه سلامت نوروزی از اول اسفند ۹۵ آغاز شده و تا پانزده فروردین در سراسر کشور به اجرا در خواهد آمد.